1 3 5 6 a0 a1-1 a1-2 a1 a2-1 a2 a3-1 a3 a4-1 a4 a5-1 a5 a6 a7 a8

 

Pomarančni sokovi


Posebno mesto v naši ponudbi namenjamo naravnim sokovom iz pomaranče in limone. Sadeže, ki so namenjeni za stiskanje sokov, nabavljamo direktno od večjih dobaviteljev in so vedno sveži. Sproti jih stiskamo in jih v različnih variantah ponujamo gostom. 

Pokusiti velja predvsem pomarančni sok ali limorančo, kjer naravnemu pomarančnemu soku dodamo za pol limone limoninega soka. 

Napitki so zelo zdravi in vam jih priporočamo.

 

Barcaffe Prestige


Mešanica Barcaffé Bar Prestige je namenjena pripravi kavnih napitkov na espresso kavnih aparatih in je sestavljena samo iz izbranih zrn kave (sestavljena iz 100% Arabice). Z brazilsko kavo dosegamo polno strukturo, pravilno krono na površju pijače in okus po karamelu. Zrna iz Srednje Amerike, Indije in Etiopije pa kavi dodajo poln okus po čokoladi.

Pitje kave je tudi estetski užitek, ki ga dosegamo tudi s skodelicami za kavo v črno-beli kombinaciji, z zlatimi kavnimi podstavki, z žličkami, s pladnji, ipd. 

Nudimo vam različne vrste odličnih kavnih napitkov.

 

Čaji


V naših lokalih imamo tudi pester izbor čajev. 

Čaje človek pozna že tisočletja, vse od takrat, ko so v Aziji odkrili ta zdravilni napitek. S svojo aromo ter blagodejnimi učinki se čaj uvršča med najbolj priljubljene pijače. 

V Pomaranči nudimo čaje Tekkane in Althaus.