SPLET PosebnaPonudba

 

Spoštovana/spoštovani,

10 let je minilo, odkar smo na lokaciji Ptuj, Ob Dravi 3 a, uvedli ponudbo hrane, ki ste jo lepo sprejeli in se velikokrat odločili za obisk pri nas. Vsa leta smo se s ponudbo trudili slediti trendom, uvajali nove tehnike in veseli smo rasti, ki nam je v teh letih uspela.

V zadnjem letu se nam je zelo povečala prodaja jedi po naročilu, na kar je vplivalo več dejavnikov:

- uvedba novih tehnik (žar na oglje, SU-VI, …),
- uvedba novih jedi…,

zelo pa nam je nihala prodaja klasičnih kosil, kar nam je povzročalo veliko težav. V času prodaje kosil smo zato velikokrat v kuhinji in strežbi bili preveč razpeti med ta dva segmenta, kar ste velikokrat verjetno tudi zaznali.

Odločili smo se, da bomo vso energijo usmerili v pripravo jedi po naročilu, ki so že doslej predstavljale preko 90 % prodaje, ukinili pa bomo ponudbo klasičnih dnevnih in vikend kosil.

Ker želimo, da ostanete še naprej naši redni gostje, bomo zraven jedi v jedilniku imeli vsak mesec ob delovnikih posebno ponudbo jedi po naročilu, ki Vam jih bomo v času od 12. do 15. ure ponudili po nižji ceni (na sliki zgoraj).

Poudariti želimo, da vse jedi pripravljamo sprotno, po naročilu, kar zahteva določen čas, prosimo pa Vas, da si tudi Vi namenite čas za uživanje hrane.

Upamo, da boste našo odločitev sprejeli z razumevanjem in ostali naši gostje.


Kolektiv POMARANČA PTUJ, Ob Dravi 3a